Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Stanování Karolínka

Jeli jsme letos s přítelem, mojí sestrou a jejím partnerem pod stan k vodní nádrži v Karolínce nedaleko Velkých Karlovic. Ve Velkých Karlovicích bývá každoročně velká pouť, plno kolotočů a noční zábavy.

Země: Česká republika
Oblast: Vsetínsko
Hotel: stan



Jěště nedávno vždy týden po pouti v Karlovicích se většina atrakcí přestěhovala do Karolínky, kde pouť další týden pokračovala. S přesvědčení, že se na tom ani letos nic nezměnilo jsme tedy ke stanování zvolili víkend “pouťové zábavy”, abychom krom toho válení se u vody večer mohli i někam vyrazit.

Přijeli jsme v pátek odpoledne na místo. U vody rozdělali stan, opekli si nějaký ten buřtík k večeři, popili trošku domácí pálenky a za zvukem hudby se vydali do zhruba 3km vzdáleného městečka Karolinka na večerní pouťovou zábavu. Hudbu jsme slyšeli hrát už od 9 hodiny, tak jsme si jen sbalili potřebné věci do batůžků, zamknuli stany a vyrazili se bavit.

Asi po čtvrt hodině, co jsme procházeli městečkem a neviděli ani žádné kolotoče ani žádné pouťové stánky, nám to začalo být divné. Hudbu jsme však stále slyšeli, tak jsme šli po stopách. Když jsme narazili na vcelku malé hřiště s trochou osvětlení a “djem”, který pouštěl hudbu z notebooku. Nikde nebyl ani žádný vstup, což už nás opravdu přivádělo do rozpaků. Nic méně jsme drze přišli, sedli si na prázdnou lavičku a objednali si pivo.

Asi po 10 minutách za námi přišel nějaký milý místní pán a zeptal se nás co tu děláme. My směle odvětili že jsme přijeli na pouť .. přičemž v hrozném výbuchu smíchu nám místní pán oznámil, že už pěkných pár let pouť v Karolínce nebývá a že jsme navštívili místní oslavy volejbalového turnaje, který se zrovna ten den odehrál. Společně jsme se tomu všichni zasmáli, ještě chvíli jsme se cítili trapně, ale nakonec jsme si to tam opravdu užili, tančili a zpívali až do ranních hodin a rozhodně jsme ničeho nelitovali.

Zbytek týdne u vody jsme si taky moc užili, i počasí nám přálo :)
Byla to náhoda, že zrovna ten den tam místní slavili. Nebýt jich odcházeli bychom s prázdnou. To byl asi nejsměšnější příběh z celé dovolené, když nebudu zmiňovat, co se dělo po návratu k vodě :D

___________________________________________________

Hodnotím kladně
Kladně hodnotím to, že ikdyž jsme na té akci neměli co dělat, místní ani na chvíli neváhali a vzali nás mezi sebe, nabízeli různé cukroví, štamprlky a byly hrozně milí. Tak kdyby se choval na světě každý, bylo by nám všem hned líp.

Na co si dat pozor
Zjistit si informace dopředu :D

Autor cestopisu
Nikola

 
Tagy: , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist